de Vrienden van het Conservatorium

WORD VRIEND VAN HET CONSERVATORIUM!

Draag je het Conservatorium van Mechelen een warm hart toe? Steun ons dan en word een vriend!

Als sinds 1931 steunt de VZW Koninklijke Vereniging “De Vrienden van het Conservatorium Mechelen”(KVC) het Conservatorium met haar diverse opleidingen in Woord, Muziek en Dans.

De VZW ondersteunt elk jaar meerdere evenementen en voorstellingen van het Conservatorium zelf of die het Conservatorium met anderen organiseert. Deze support situeert zich zowel op financieel, logistiek en materieel vlak.

Dank zij deze ondersteuning worden er o.a. masterclasses, workshops, lezingen, concerten en theatervoorstellingen door het Conservatorium georganiseerd, die zowel een artistieke als pedagogische meerwaarde bieden bovenop het reguliere schoolgebeuren.

Zo bevorderen we ook de initiatiecursussen voor wie te jong is om als leerling ingeschreven te kunnen worden, kennen we jaarlijks een aantal prijzen toe aan de laureaten van het Conservatorium, en ondersteunen we via beurzen getalenteerde leerlingen.

Maar onze werking kunnen we niet waarmaken zonder de steun van al onze leden (vrienden). Die verwennen we dan ook graag en we houden hen op de hoogte van de ondersteunde activiteiten.

In samenspraak met het Conservatorium kunnen onze leden, op vertoon van hun lidkaart, genieten van het gunstige leerlingen-tarief voor al de door het Conservatorium georganiseerde activiteiten.

Indien het toegangsticket aan de Uitbalie wordt gekocht, bekomt u de korting ter plaatse op vertoon van uw lidkaart.

Draag je het Conservatorium ook een warm hart toe? Voor € 50 word je lid voor het schooljaar 2022 – 2023. En voor € 25 extra is ook je partner lid van onze vereniging.

Wil je lid worden of je lidmaatschap verlengen? Stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar devriendenvzw@gmail.com. Je lidmaatschap is in orde als je ook het lidgeld stort op rekeningnummer BE16 4272 0596 2174 met vermelding “lidmaatschap KVC 2022-2023”. We sturen je lidkaart zo vlug mogelijk toe.

 

De afgelopen twee werkjaren werden meerdere publieke optredens geannuleerd. Ook voor onze leden was dit een tegenvaller. Daarom wordt de lidkaart van de leden van het werkjaar 2020-2021 en 2021 – 2022 automatisch, zonder bijkomende bijdrage, vernieuwd en gratis toegestuurd voor het werkjaar 2022-2023.

 

Wij danken je alvast voor je steun en beloven je een verrijkend schooljaar 2022-2023.

Tom Van den Eynde Lieven Vandezande Jan Van Gestel
Artistiek directeur Voorzitter Penningmeester